Woningbouw

Over ons

In 1899 startte de eerste generatie aannemers een meubelwerkplaats / timmerwerkplaats in de loods achter de boerderij. Deze loods is, gemoderniseerd en verbouwd, nog altijd in gebruik als timmerwerkplaats. Door de jaren heen ging het bedrijf over van vader op zoon. Gerritsen groeide in de tijd mee en bouwde aan de toekomst van het familiebedrijf. Van meubelmakerij / timmerwerken naar het huidige aannemingsbedrijf.
Geschiedenis
Momenteel werkt de vierde generatie aan de toekomst van Aannemingsbedrijf Gerritsen BV, te weten:

  • Rob Gerritsen (’66), binnen het bedrijf uw aanspreekpartner als het gaat om bouwtechnische en financieel inhoudelijke zaken.
  • Koen Gerritsen (’69), binnen Gerritsen BV uw aanspreekpartner als het gaat om de uitvoering van de bouwwerkzaamheden op locatie.

De kracht van Gerritsen BV is onze flexibiliteit. Door korte lijnen tussen Gerritsen BV, de klant, architect en de onderaannemers kunnen we een bouw realiseren zoals u deze voor ogen heeft. Bij Gerritsen BV wordt veel belang gehecht aan samenwerking tussen alle partijen.

Doel van Gerritsen BV is, met behulp van een team van vaste medewerkers, een bouw te leveren waarin u als klant zich thuis zult voelen.

Bouwgarant
Bouwendnederland